Τζέιμι Λιν Σπίαρς: Έκανε μήνυση εις βάρος ασφαλιστικής εταιρείας – Δεν κάλυψε τις ζημιές στο σπίτι της μετά τον τυφώνα Ida

206

tzeimi-lin-spiars

Τι αναφέρουν δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το «Blast»

Μήνυση εις βάρος της ασφαλιστικής εταιρείας που είχε αναλάβει την κατοικία της, έκανε η Τζέιμι Λιν Σπίαρς, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει πληρώσει ακόμα για τις ζημιές που υπέστη το σπίτι της, κατά τη διάρκεια του τυφώνα Άιντα το 2021.

Εκείνη και ο σύζυγός της, Τζέιμι Γουάτσον υπέβαλαν μήνυση κατά της εταιρείας Progressive, εξηγώντας πως υπολείπεται ένα τεράστιο ποσό που τους οφείλει η εταιρεία για το σπίτι τους στο Hammond.

Σε δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το «Blast», αναφέρεται: «Ως αποτέλεσμα του τυφώνα Ida, υπέστησαν απώλεια στην προσωπική τους περιουσία που προκλήθηκε από κίνδυνο που καλύπτεται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο».

Στη συνέχεια, λέγεται: «Η Progressive είτε από αμέλεια, είτε εκ προθέσεως απέτυχε να προσαρμόσει δίκαια και έγκαιρα τις ζημιές που υπέστη το ζεύγος, παραβιάζοντας έτσι τους όρους του ασφαλιστηρίου συμβολαίου και τις υποχρεώσεις του».

Το ζευγάρι δεν έκανε λόγο για έναν συγκεκριμένο αριθμό χρημάτων, αλλά εστίασαν στο ότι η Progressive δεν τους έδωσε νόμιμο λόγο για να μην τους καταβάλει τα λεφτά.

Στα έγγραφα ισχυρίζονται επίσης, ότι δεν έχουν βιώσει μόνο «νομισματικές απώλειες», αλλά και «πόνο και αγωνία».