Μυρτώ Αλικάκη: Η αναφορά στην περίοδο εθισμού του Πέτρου Λαγούτη – «Έκανα πάρα πολλά λάθη»

201

alikaki_lagoutis93

Όσα δήλωσε για τη δύσκολη περίοδο στη ζωή του πρώην συζύγου της

Στις μάχες με τους εθισμούς του πρώην συζύγου της, Πέτρου Λαγούτη, αναφέρθηκε η Μυρτώ Αλικάκη σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του «Happy Day» και ρωτήθηκε σχετικά με τη δημόσια εξομολόγηση που είχε κάνει ο Πέτρος Λαγούτης αναφορικά με τον εθισμό του στον τζόγο.

Αρχικά είπε: «Σαφέστατα ήταν μια προσωπική του απόφαση, δικό του ήταν αυτό το θέμα. Είμαι απολύτως σύμφωνη να βγαίνουν αυτά τα θέματα στο φως, θεωρώ ότι τότε θωρακίζεσαι πολύ περισσότερο απέναντι σε αυτά και δεσμεύεσαι κιόλας».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός σχολίασε ότι: «Το θεωρώ πολύ σημαντικό και ως παράδειγμα για άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν εθισμούς και ακόμη και για τα παιδιά, γιατί είναι πολύ ωραίο ο γονιός σου να έχει τη δύναμη και τα κότσια και να πολεμήσει κάτι και να βγει να το πει, το θεωρώ πολύ ωραίο πράγμα» και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που έκανε την πιο σοβαρή του προσπάθεια δεν ήμασταν μαζί. Ήμασταν μαζί ως άνθρωποι που αγαπιούνται και σέβονται ο ένας τον άλλον».

Η παρουσιάστρια τη ρώτησε μετά: «Στα δύσκολα εσύ πώς ήσουν εκεί δυνατή; Υπήρξαν στιγμές που απογοητεύτηκες, που έχασες το κουράγιο σου…».

Η Μυρτώ Αλικάκη απάντησε: «Οι περισσότερες ήταν αυτές οι στιγμές που περιγράφεις τώρα και όχι στιγμές που ήμουν δυνατή. Έκανα πάρα πολλά λάθη κι εγώ από την πλευρά μου. Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, είμαστε υγιείς και είναι όλα καλά».