Κρήτη: Δύο τουρίστες που ήρθαν για διακοπές είναι θετικοί στον κορωνοϊό

του Ταξιάρχη Ν.

538

Το “barcode” που κρατούσαν έδειξε πως έπρεπε να υποβληθούν σε τεστ, με τα ειδικά υγειονομικά συνεργεία από τις ένοπλες δυνάμεις να προχωρούν στη λήψη δείγματος.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη, καθώς δύο τουρίστες που ήρθαν για διακοπές, διαπιστώθηκαν πως είναι θετικές στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretapost.gr, πρόκειται για μία γυναίκα από τη Γερμανία και έναν ακόμη τουρίστα, που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό από που έχει έρθει, έφτασαν χθες Κυριακή στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, όπου τους έγινε έλεγχος.

Εκεί έδειξαν το “barcode” που κρατούσαν στα χέρια τους, το οποίο έδειχνε πως έπρεπε να υποβληθούν σε τεστ για τον κορωνοϊό, με τα ειδικά υγειονομικά συνεργεία από τις ένοπλες δυνάμεις να προχωρούν στη λήψη δείγματος.

Μέχρι να έβγαιναν τα αποτελέσματα ήταν αναγκαία η παραμονή τους στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν και λίγες ώρες μετά έγινε γνωστό πως αμφότεροι είναι θετικοί στον ιό.

Τέλος, με βάση επίσης τις ίδιες πληροοφίες, αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο “καραντίνας” στη Χερσόνησο.

Πληροφορίες: cretapost.gr