Κρήτη: Ανήλικα παιδιά- αντιμέτωπα με όπλο για να σώσουν τον πατέρα

864

Ηράκλειο: Αγριο πιστολίδι τη νύχτα έξω από ταβέρνα στις Πάνω Γούβες - Δύο στο νοσοκομείο | in.gr

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κρήτης η υπόθεση με την αιματηρή επίθεση σε ταβέρνα στις Πάνω Γούβες το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα. Αναλυτικότερα, εκ των οποίων ο ένας 37χρονος κτηνοτρόφος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cretalive, απόλυτα διασταυρωμένες, κατά τη διάρκεια του καυγά του 37χρονου με τον 27χρονο αδερφό του 29χρονου βασικού κατηγορούμενου, κι ενώ οι δύο άνδρες είχαν πέσει κάτω, εμφανίστηκε με το όπλο ο 29χρονος κι άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τους.

Αντιλαμβανόμενα τον κίνδυνο που διέτρεχε ο πατέρας τους, τα ανήλικα παιδιά του ενός, αντί να προσπαθήσουν να κρυφτούν, έτρεξαν προς τον 29χρονο που κρατούσε το όπλο, στάθηκαν μπροστά του και προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το να συνεχίσει τους πυροβολισμούς.

Εκείνος ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, δεν πτοήθηκε από την ενέργεια των ανήλικων και προσπερνώντας τους, εξακολούθησε να ρίχνει.

Αλλά και η σύζυγος του 37χρονου κτηνοτρόφου, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Cretalive, όταν είδε τον άντρα της πεσμένο κάτω και αιμόφυρτο, έπεσε πάνω του, προκειμένου να δημιουργήσει προστατευτική ασπίδα με το σώμα της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί στο χέρι.

«Αν δεν αποδοθεί η δικαιοσύνη θα κάνουμε τα ίδια»

Οργισμένοι εμφανίστηκαν οι συγγενείς του 37χρονου, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου – όπως γράψαμε νωρίτερα – οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής, δύο από τους κατηγορούμενους για το αιματηρό περιστατικό.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, ωστόσο αν δεν αποδοθεί θα κάνουμε τα ίδια» ανέφεραν χαρακτηριστικά σε δηλώσεις τους.

Πηγή: in.gr