Αυτά τα τυροπιτάρια θα τα αγαπήσεις

#tsoulotip: Δε χρησιμοποιούμε αλεύρι για το άνοιγμα της ζύμης ώστε να μη σκληρύνει.

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:

550 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ

220 γρ. Νερό

15 γρ. Ξύδι

4 κ.γ. Ελαιόλαδο και έξτρα για το άλειμμα των φύλλων

10 γρ. Αλάτι

Κορν φλάουερ για το άνοιγμα της ζύμης

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

 

Υλικά για τη γέμιση:

500 γρ. Ξινομυζήθρα, τριμμένη

 

Υλικά για το σερβίρισμα:

Μέλι

Σουσάμι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.