Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ο απολογισμός για την συμμετοχή της στο Power Of Love

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου ή αλλιώς «Λενίνα» αποχώρησε από το Power of love και έκανε τον απολογισμό της για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι της αγάπης.

Η πρώην παίκτρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται μέσα στο Power of love και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Το σημαντικότερο που αποκόμισα από την εμπειρία του παιχνιδιού είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπούν και σε στηρίζουν σε όλα και δεν πτοούνται από αρνητικά σχόλια και κακόβουλες κριτικές αυτό γιατί ξέρουν ΤΙ ΕΙΣΑΙ… Αυτούς τους ανθρώπους τους αγαπώ λίγο παραπάνω!

Σας ευχαριστώ όλους για ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ από την αρχή μέχρι το τέλος. Δε γνωρίζω εάν ο κόσμος θα επιλέξει να ξαναγυρίσω στο #poweroflove αλλά νιώθω νικήτρια που έφτασα ως εδώ και εξέλαβα όλη αύτη την αγάπη!».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.