Βόλος: Μετά από 18 χρόνια συνέλαβαν τον δολοφόνο ηλικιωμένης!

525

Ο 43χρονος σήμερα Αλβανός συνελήφθη την Παρασκευή για τη δολοφονία 72χρονης πριν από 18 ολόκληρα χρόνια.

Πίστευε ότι είχε γλιτώσει τις επιπτώσεις για την δολοφονία μιας 72χρονης που είχε διαπράξει πριν από 18 ολόκληρα χρόνια, αλλά γελάστηκε ο 43χρονος –σήμερα-Αλβανός που είχε ταυτοποιηθεί από ένα μέρος αποτυπώματος της παλάμης του και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης!

Βάσει του διωκτικού εγγράφου για ανθρωποκτονία από πρόθεση η οποία διαπράχθηκε τον Απρίλιο του 2002, που είχε εκδοθεί από τον Α’ ανακριτή Πλημμελειοδικών Βόλου, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τον αλλοδαπό το πρωί της Παρασκευής, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί, καθώς πήρε προθεσμία για την Δευτέρα.

Η άτυχη 72χρονη είχε βρεθεί από γειτόνισσές της νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στη μονοκατοικία της στο Διμήνι του Βόλου στις 30 Απριλίου 2002, με τραύματα στα πλευρά και το κεφάλι, μώλωπες στο λαιμό και εκδορές από σουγιά στο σώμα. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η ίδια διέδιδε ότι είχε στο σπίτι της χρήματα και αρχαιότητες, οπότε ως πιθανότερο κίνητρο για τη δολοφονία της φέρεται η ληστεία.

Πληροφορίες: magnesianews.gr