Βινίσιους: «Ο Μπενζεμά με βοηθάει να γίνω καλύτερος»

του Γιώργου Σταματούκου

221

Ο Βινίσιους δείχνει την συμπάθεια του προς τον Καρίμ Μπενζεμά και για το πως του δίνει συμβουλές και τον βοηθάει να γίνει καλύτερος.

Ο Βινίσιους είναι και πρέπει να είναι το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς είναι ένας παίχτης με φοβερά χαρακτηριστικά και από την πρώτη στιγμή δείχνει το ταλέντο του. Ο Βραζιλιάνος άσος αποκάλυψε ποιος είναι ο δάσκαλος του που τον βοηθάει να γίνει καλύτερος και αυτός είναι ο Μπενζεμά.

Ο Γάλλος επιθετικός δίνει καθημερινά συμβουλές στον Βινίσιους έτσι ώστε να γίνει καλύτερος. Ο Βινίσιους δήλωσε: «Ο Καρίμ Μπενζεμά με βοηθάει περισσότερο από όλους, χωρίς δεύτερη σκέψη. Με βοήθησε από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ και με συμβουλεύει συνέχεια προκειμένου να παίρνω τις σωστές αποφάσεις. Όταν αγωνιζόμαστε μαζί μου λέει πάντα να είμαι ψύχραιμος και αφοσιωμένος στο παιχνίδι», είπε.

Για παράδειγμα σε ένας ματς κόντρα στην Ατλέτικο είχα χάσει την μπάλα και δεχθήκαμε γκολ. Τότε μου είπε να αλλάξουμε θέσεις προκειμένου να παίρνω λιγότερο την μπάλα στα πόδια μου, έτσι ώστε να επανέλθει η αυτοπεποίθηση μου. Το κάναμε και πέτυχε! Βρίσκεται αρκετά χρόνια στην Ρεάλ και είναι τεράστιο πλεονέκτημα το να μαθαίνω από αυτόν»,
ανέφερε.