Βίκυ Σταμάτη – Έξαλλη μετά τις κατηγορίες της ξαδέρφης του Άκη Τσοχατζόπουλου ότι τον κακομεταχειριζόταν

495

Βίκυ Σταμάτη – Έξαλλη μετά τις κατηγορίες της ξαδέρφης του Άκη Τσοχατζόπουλου ότι τον κακομεταχειριζόταν

Έξαλλη είναι σύμφωνα με πληροφορίες η Βίκυ Σταμάτη μετά τις πρόσφατες καταγγελίες της ξαδέρφης του Άκη Τσοχατζόπουλου ότι φερόταν βίαια στον πρώην υπουργό.

Η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι η Βίκυ Σταμάτη έχει την ευθύνη για τον θάνατό του.

Μεταξύ άλλων, η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου ανέφερε: «Η κυρία Σταμάτη δεν μπορούσε να φροντίσει τον Άκη λόγω της πάθησής της, την οποία γνωρίζουν όλοι. Δεν ήταν τυχαία στο Δρομοκαΐτειο… Πολλές φορές με είχε καλέσει το βράδυ αργά στο σπίτι της και μου είχε πει: ‘Δεν τον θέλω. Εδώ είναι φιλοξενούμενος. Να τον πάρεις, όπως υποσχέθηκες, να τον φροντίσεις εσύ!’ Ο εξάδελφός μου πέθανε από τις κατακλίσεις. Άνοιξε όλο του το σώμα, όταν τον κλείδωνε σε ένα δώμα στο σπίτι της, τον έδενε, τον κακομεταχειριζόταν. Δεν είχε ποτέ κλειδιά, γιατί του έλεγε: ‘Δεν είναι σπίτι σου, είναι σπίτι μου αυτό’! Τους πέντε μήνες που ο Άκης ήταν στο κέντρο αποκατάστασης Φιλοκτήτη εγώ τον πήγαινα, τον γύριζα και τον φρόντιζα. Ήταν χωρίς φαγητό, βρόμικος και ανελέητος από την κυρία».

Η Βίκυ Σταμάτη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα, η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη είναι έξαλλη και ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και βεβήλωση νεκρού.

Μάλιστα, έχει κατατεθεί έγγραφο σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, με το οποίο ο πρώην Υπουργός αποκληρώνει τα δύο τέκνα του, Αλέξανδρο και Αρετή και άλλους συγγενείς, ενώ δεν αφήνει να παραστούν σε κάποια μελλοντική τελετή.

Πηγή: in.gr