Βίκυ  Χατζηβασιλείου : Ανακοίνωσε  τη  συμμετοχή  της  στο  Just  the  2  of  Us  και  αποκάλυψε  που  θα  πάνε  τα  λεφτά !!!

της Μαρίας Μάκου

171

Η  Βίκυ  Χατζηβασιλείου  η  οποία   φέτος  βρίσκεται  χωρίς  τηλεοπτική  στέγη  για  το  ” Πάμε  Πακέτο ”  βρίσκεται  σε  συζητήσεις  με  το  Open  χωρίς  όμως  ακόμα  κάτι  επίσημο.

Βέβαια  χθες   ανακοίνωσε  μέσα  από  το  προσωπικό  της  λογαριασμό  της  στο  Instagram  και  επίσημα  σε  όλους  τους  διαδικτυακούς  της  φίλους  τη  συμμετοχή  της  στο  Just  the  2  of  Us  του  Open  και  αποκάλυψε  πως  τα  λεφτά  θα  πάνε  για  έναν  αρκετά  καλό   σκοπό .

Δείτε  τι  γράφει  και  στη  σχετική  της  ανάρτηση  παρακάτω :

 

View this post on Instagram

 

Καλημέρα αγαπημένοι μου!❤ Πριν τα μάθετε από αλλού,ήθελα να σας το ανακοινώσω η ίδια. Εχθές τελικά αποδέχτηκα μια πρόταση για τηλεοπτική συμμετοχή σε κάτι που θα δώσει σε μένα χαρά και σε κάποιους άλλους βασικά αγαθά. Δέχτηκα λοιπόν να συμμετάσχω στο @j2us_gr (που ούτως ή άλλως έχει φιλανθρωπικό σκοπό), με την προϋπόθεση ότι για όσα επεισόδια παραμείνω, η όποια αμοιβή μου να διατεθεί στο ορφανοτροφείο Μέλισσα της Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρω για σας τους υπόλοιπους αλλά είμαι σίγουρη ότι η Ελένη, η Σοφία, η Αριάδνη, η Μαρία, η Χριστίνα και τα υπόλοιπα 15 κορίτσια που μένουν εκεί, θα το χαρούν πολύ. Και το λέω με βεβαιότητα γιατί τις ξέρω προσωπικά μια μια, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι….κοντά τους. Και κοντά στον αγώνα της Διευθύντριας του Ιδρύματος, της κας Παπαζήση (πρώην καθηγήτριάς μου στη Νομική), να κρατήσει με κάθε τρόπο και με χιλιάδες προβλήματα, το ίδρυμα λειτουργικό. Πέρα όμως από το ηθικό ζητούμενο, είναι και το ψυχικό ζητούμενο ισχυρό, γιατί είναι μια τηλεοπτική συμμετοχή που για όσο κρατήσει, θα μου δώσει πραγματικά χαρά. Όσο για την ….τηλεοπτική ταυτότητα, ελπίζω ότι έρχεται κι αυτή σε…Πακέτο οσονούπω. ΧΑΡΟΎΜΕΝΗ ΤΣΙΚΝΟΠΈΜΠΤΗ!

A post shared by Vicky Chatzivasileiou🧿 (@vikyhatzivasiliou) on