Τσουβέλας: Προσπαθεί να «δελεάσει» τον Αντετοκούνμπο να αφήσει το NBA και να έρθει στην Ελλάδα

171

tsoubelas_antetokoynmpoΟ Αλέξανδρος Τσουβέλας ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, μέσα από το οποίο καλεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αφήσει το NBA και να έρθει στην Ελλάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο κωμικός λέει απευθυνόμενος στον μπασκετμπολίστα, ότι τον συμφέρει να έρθει στον Παναθηναϊκό με πολλά εκατομμύρια λιγότερα από αυτά που ήδη πληρώνεται στους Bucks. Αλλά, «δεν θα πληρώνει τίποτα, θα ανοίξει ταβέρνα και θα πηγαίνει σε πανηγύρια» όπως του επισημαίνει ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Δείτε το βίντεο

Πιο αναλυτικά, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είπε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Γιάννη, δεν έρχεσαι στον Παναθηναϊκό τι κάθεσαι και χτυπιέσαι εκεί πέρα; Παίζεις άμυνα μόνος σου και χάνετε τριάντα πόντους από το Σακραμέντο. Δεν έρχεσαι εδώ πέρα; Είσαι 30. Το NBA το κατέκτησες. Σε θέλαν να σε βάλουν πρόσωπο του ΝΒΑ είπες όχι δεν γουστάρω. Πρωτάθλημα πήρες. MVP βγήκες. Θα ρθεις εδώ αφου γουστάρεις Euroleague».

Τέλος, ο κωμικός ακούγεται να λέει στον MVP του NBA: «Θα παίξεις στον Παναθηναϊκό 60 εκατομμύρια τα τρία χρόνια. Τα 60 εκατομμύρια είναι πιο πολλά από τα 300. Γιατί εδώ δεν θα πληρώνεις το παραμικρό, θα πηγαίνεις σε ταβέρνες θα σου λένε “από μένα Γιαννάρα»”. Θα πηγαίνεις κάτω στα νησιά δεν θα σε αφήνουν να πληρώσεις;. Άμα τα βάλεις κάτω με αυτά που πληρώνεις εκεί πέρα… ανοίγεις και μια ταβέρνα εδώ να μην χρεώνεσαι φαγητά και θα σαι μια χαρά. Στην Ελλάδα στο Ψυχικό, θα είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια.Θα πάμε τον Δεκαπενταύγουστο πανηγύρι στον Αιτωλό στο χωριό μου πάνω στην Άρτα, μια χαρά. Τι κάθεσαι εκεί στους Bucks; Πράσινα εκείνοι πράσινα και ο Παναθηναϊκός».