Το MEGA στην κορυφή της τηλεθέασης με το ντερμπι Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

161

Με ένα υπερθέαμα εφάμιλλο τελικού άνοιξε το MEGA την αυλαία των ομίλων στο φετινό UEFA Champions League και πάτησε στο ψηλότερο βάθρο της τηλεθέασης την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου κατά τη μετάδοση του αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση σε περιγραφή του Αντώνη Κατσαρού στο MEGA βρέθηκε στην πρώτη θέση το βράδυ της Τετάρτης, με ποσοστό 17,2% στο σύνολο του κοινού και 17,1% στο δυναμικό κοινό 18-54.

 

Η κάλυψη στον αγώνα του UEFA Champions League ξεπέρασε τους 1.170.000 τηλεθεατές. Αξίζει να σημειωθεί πως το ματς βρέθηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης σε όλα τα επιμέρους ανδρικά κοινά πλησιάζοντας το 26%.

 

Οι τηλεθεατές παρέμειναν στο MEGA για να παρακολουθήσουν την ανάλυση του αγώνα και τα highlights των υπόλοιπων αναμετρήσεων στο PostGame. Η αθλητική εκπομπή με τους Παναγιώτη Περπερίδη, Μένιο Σακελλαρόπουλο και Αντώνη Καρπετόπουλο ήταν πρώτη στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με ποσοστό 14,7% στο σύνολο του κοινού. Σε τέταρτο μάλιστα το ποσοστό έφτασε μέχρι και το 18,4%. Η εκπομπή κέρδισε την πρωτιά και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 13,6%, ενώ κατέκτησε και τα ανδρικά κοινά.

 

#UCLMegaTV