ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ ΔΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΟ MEGA CINEMA

427

Image preview

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ MEGA

To MEGA CINEMA από αυτή την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00 δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές και το ελληνικό σινεμά, με ταινίες που αγαπήθηκαν και χάρισαν άφθονο γέλιο και μοναδικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό.

Image preview

Διαχρονικές ατάκες, κωμικοτραγικές καταστάσεις, αξέχαστοι ήρωες και ξεκαρδιστικές ιστορίες ξεδιπλώνονται σε ένα εβδομαδιαίο ραντεβού που δε θα θέλεις να χάσεις.

Image preview

Η «παλιοσειρά» της κλασικής ταινίας του 1984 «Λούφα και Παραλλαγή» του Νίκου Περάκη, φοράει τα χακί και την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στις 22:00 σε μεταφέρει στον σπαρταριστό της κόσμο. Η ταινία περιγράφει τη ζωή και τις καθημερινές περιπέτειες μίας ομάδας στρατιωτών που υπηρετούν τη θητεία τους στον τηλεοπτικό σταθμό των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη διάρκεια της δικτατορίας.

Image preview

Ένα εκπληκτικό καστ ηθοποιών με μοναδικές ερμηνείες, συμπληρώνουν την απολαυστική κινηματογραφική αφήγηση, όλων των τραγελαφικών καταστάσεων που βιώνουν οι ήρωες της ταινίας. Η «Λούφα και Παραλλαγή» απέσπασε 4 βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: καλύτερης ταινίας, σεναρίου, Ά ανδρικού ρόλου και μοντάζ. Πρωταγωνιστούν: Νίκος Καλογερόπουλος, Γιώργος Κιμούλης, Παύλος Χαϊκάλης, Στέλιος Μάινας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Χρήστος Βαλαβανίδης, Δημήτρης Πουλικάκος, Τάνια Καψάλη, Σταύρος Ξένδης, Τάκης Σπυριδάκης, Ανδρέας Φιλιππίδης.

Image preview

Η «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς δίνει το επόμενο ραντεβού με τους τηλεθεατές την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 22:00 στο MEGA CINEMA. Μια παρέα φαντάρων στην ακριτική αλλά και τουριστική Κω, συνδυάζει την στρατιωτική πειθαρχία, την καλοκαιρινή ραστώνη και το στρες μιας αναπόφευκτης πολεμικής σύρραξης. Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ορφέας Αυγουστίδης, Βίκυ Καγιά, Απόστολος Τότσικας, Σωκράτης Πατσίκας, ‘Ανθιμος Ανανιάδης.

Image preview

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 22:00, η μαχητική ομάδα, αφήνει το Αιγαίο και …πιάνει στεριά. Η «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά» είναι η τρίτη ταινία του Νίκου Περάκη με θέμα τη στρατιωτική θητεία και τη διαχρονική τρέλα του συστήματος και θα χαρίσει ανεξάντλητες στιγμές γέλιου. Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βίκυ Καγιά, Ρένος Χαραλαμπίδης, Τζένη Θεωνά, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ιωάννης Παπαζήσης.

 

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ ΔΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΟ MEGA CINEMA

«Λούφα και Παραλλαγή» Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στις 22:00

«Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 22:00

«Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά» Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 22:00

#MegaCinema #LoufaKaiParallagi