Τέλος ο Λιάγκας από τον ΣΚΑΙ..;

της Άννας Καραπέτσα

130

Γράφονται οι τίτλοι τέλους την επόμενη Παρασκευή για την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και τα σενάρια για τα επόμενα τηλεοπτικά βήματα του ταλαντούχου παρουσιαστή στον ΣΚΑΙ δίνουν και παίρνουν.

Όπως όλα δείχνουν η επιτυχημένη συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα με το κανάλι του Φαλήρου φαίνεται να οδεύει προς το τέλςο καθώς σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του σταθμού -μετά από την τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται προσεχώς – δεν θα συνεχιστεί η συγκεκριμένη εκπομπή. Οι λόγοι είναι λίγο έως πολύ γνωστοί.

Όσο για το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΙ, αυτό δεν θα παψει να ισχύει από τη φετινή σεζόν. Ο παρουσιαστής υπέγραψε πέρυσι και το συμμβόλαιό του έχει ισχύ 2+1 χρόνια. Οπότε για δύο ακόμη χρόνια θα αποτελεί σίγουρα μέρος του δυναμικού του σταθμού, πράγμα λογικό άν συνεκτιμήσει κανείς και τα επιτυχημένα νούμερα τα οποία “φέρνει” στο κανάλι ο Γιώργος Λιάγκας. Μένει να δούμε τί είδους εκπομπή έχει στα σκαριά ο ίδιος και οι δυνεργάτες του για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Στο σημείο αυτό πρέπει να ειπωθεί ότι στο συμβόλαιο του παρουσιαστή συμπεριλαμβάνεται όρος που διευκρινίζει πως το κανάλι δεν μπορεί να τον κρατήσει “αμέτοχο” για μια ολόκληρη σεζόν. Μπορεί βεβαίως για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα -το οποίο ανέρχεται στους τρεις μήνες- να το κάνει, αλλά μετά αν δεν αξιοποιηθεί επί της ουσίας, ο Γιώργος Λιάγκας ουσιαστικά έχει δικαίωμα να κλέισει όποια συνεργασία επιθυμεί – δεδομένου ότι έχει δεχτεί βροχή προτάσεων όντας ένας από τους πιό επιτυχημένους παρουσιαστές της γενιάς του, ενώ το κανάλι υποχρεούται και να του καταβάλει το σύνολο του παχυλού μισθού που αναγράφεται στο συμβόλαιο μέχρι τη λήξη του..

Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στον Γιώργο Λιάγκα και καλή επιτυχία στα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα.