Τίτλοι τέλους για Αμαλ & George..;

της Άννας Καραπέτσα

232

Ποιος να το φανταζόταν πρίν έξι χρόνια, όταν ένας από τους μεγαλύτερους και γοητευτικότερους stars του Hollywood ενώθηκε στην βγαλμένη από τα παραμύθια Βενετία με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, εντυπωσιακή δικηγόρο και ακτιβίστρια, ειδική σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ότι πλήθος από σημερινά δημοσιεύματα που κρέμονται στα περίπτερα θα είχαν κεντρικό θέμα και κραυγαλέο τίτλο ένα λυπηρό διαζύγιο..

Ο λόγος για τον George Clooney και την Amal Alamuddin, οι οποίοι έγραψαν την δική τους ιστορία στην λεωφόρο της δόξας σαν ένα από τα πιο λαμπερά και ευτυχισμένα ζευγάρια του διεθνούς jet set. Την ευτυχία τους ολοκλήρωσαν τα δίδυμά τους, Ella και Alexander και όλα έδειχναν ότι ο βίος τους είναι ανθόσπαρτος.

Κι όμως, εδώ και κάποιους μήνες, κυκλοφορεί έντονα η φήμη, ότι το διάσημο ζευγάρι χωρίζει από κλίνης και κοίτης και μάλιστα το διαζύγιο κάθε άλλο παρά βελούδινο είναι..

Βασικός λόγος κλονισμού του γάμου σύμφωνα με το περιβάλλον του George, είναι η δύσκολη καριέρα την οποία υπηρετεί η σύζυγός του η οποία προφανώς έχει πολλές απαιτήσεις και θέτει σε κίνδυνο την ψυχική υγεία και ίσως την ίδι την σωματική ακεραιότητα των διδύμων..

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες για ένα τέτοιο διαζύγιο δίνουν και παίρνουν …Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε στο λαμπερό ζευγάρι να βρεί μια χρυσή τομή για να σώσει το γάμο του και την όμορφη οικογένειά του..

πηγή : gossiptv.gr