Συνεργάτης της Τσιμτσιλή έλαβε εξώδικο – Δείτε από ποιον και τι απαντά δημόσια

449

Συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή έλαβε εξώδικο! Από ποιον το έλαβε και γιατί;

Εξώδικο έλαβε ο Δημήτρης Παπανώτας από τον Αλέξανδρο Πετρίδη κατηγορώντας τον για προσβολή της προσωπικότητάς του και του ζητά να επανορθώσει τονίζοντας ότι «διέσυρε στα social media».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso τις ημέρες των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό ο Δημήτρης τον χλεύασε και το ποστ του αναπαράχθηκε με αποτέλεσμα να τον χλευάσουν και άλλοι χρήστες. Ο Αλέξανδρος του ζητά να επανορθώσει, ειδάλλως θα διεκδικήσει αποζημίωση ύψους 100.000.

Ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε μέσω Instagram: «Στις 21 Ιανουαρίου δημοσίευσα εδώ μια φωτογραφία του κυρίου Αλέξανδρου Πετρίδη με την συμπαρουσιάστρια του, ντυμένους αρχαίους Έλληνες με τυπωμένη λεζάντα που καλούσε στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα. Τη φωτογραφία βρήκα σε δημοσιεύσεις στα σοσιαλ μίντια και την αναδημοσίευσα με το σχόλιο ” μια εικόνα, χίλιες λέξεις ” Ο κύριος Πετρίδης θεώρησε ότι προσβάλλεται από την συγκεκριμένη ανάρτηση, κάτι που καθόλου δεν ήταν στις προθέσεις μου. Ακόμα λέει ότι η φώτο με τη λεζάντα δεν είναι δικό του δημιούργημα όπως λανθασμένα κατάλαβα, αλλά μία φώτο στο στούντιο της εκπομπής τους την περίοδο της αποκριάς του 2018. Ζητώ συγνώμη για την παρανόηση και φυσικά κατέβασα ήδη από το πρωί σήμερα την συγκεκριμένη ανάρτηση όπως μου ζητήθηκε. Ευχαριστώ».