Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: Έκανε μήνυση στους γονείς της – Τι συνέβη στο δικαστήριο;

549

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου έκανε μήνυση στους γονείς και τον ξάδερφό της και τους ζήτησε ηθική αποκατάσταση και δημόσια συγγνώμη.

Η Τριανταφύλλη βρέθηκε στα δικαστήρια για προγραμματισμένη εκδίκαση της μήνυσης που κατέθεσε εναντίον τους τον Ιανουάριο του 2017 στην οποία τους κατηγορεί για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ηθικής αυτουργίας σε παράνομη κατακράτηση.

Σύμφωνα με τον Νίκο Νικόλιζα και την Espresso, oι τρεις κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν και η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 13 Οκτωβρίου.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα: «Είναι δύσκολο για ένα παιδί να κάνει μήνυση στους ίδιους του τους γονείς, όμως θεωρώ πως οι γονείς μου είχαν πέσει σε πλάνη από καλοθελητές συγγενείς. Έπρεπε να τους κάνω αυτή τη μήνυση με σκοπό να καταλάβω το μέγεθος της πλάνης στην οποία είχαν υποπέσει. Αυτά τα δύο χρόνια που πέρασαν από τον εγκλεισμό μου στην ψυχιατρική κλινική του Δρομοκαϊτείου συγκέντρωσα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να δουν ότι είμαι εντελώς υγιής και να καταλάβουν ότι έπεσαν θύμα πλάνης από συγγενείς που ήθελαν μέρος της περιουσίας που έχουμε στη Μάνη. Ήθελαν να με βγάλουν από τη μέση. Έχουν αντιληφθεί το λάθος τους και δεν ξεχνάω ότι είναι γονείς μου. Έχουμε το ίδιο αίμα. Δεν θα ήθελα ποτέ να φτάσουμε στα άκρα. Τους έχω συγχωρέσει και με έχουν συγχωρέσει. Όμως οι συγγενείς;»!