Στην εκπομπή «Alpha Παντού» ο Σταμάτης Μαλέλης (video)

Της Χρύσας Σκουρολιάκου

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σταμάτης Μαλέλης στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, το πρωί της Δευτέρας (29/7).

Το παρών στην εκπομπή «Alpha Παντού» έδωσε ο κ. Μαλέλης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη Βίκυ Χαντζή και στον Παναγιώτη Σουρέλη.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε για την επαγγελματική του σταδιοδρομία, για την κατάθλιψη που αντιμετώπισε, αλλά και για τα νεανικά-φοιτητικά του χρόνια.

Μάλιστα ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε και για τη σχολή δημοσιογραφίας που έχει στην κατοχή του, τη New Media Studies, μιας και αφορμή στάθηκε τόσο η παρουσία του Π. Σουρέλη (απόφοιτος του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ) στο πάνελ, αλλά και της Ζωής Κατζαγιαννάκη, η οποία εκείνη την ώρα έκανε ρεπορτάζ στο Μαύρο Λιθάρι.

Να σημειωθεί πως ο κ. Μαλέλης, μέσω της εκπομπής, ανακοίνωσε πως η σχολή δωρίζει μια υποτροφία, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Παρακολουθήστε τη σχετική συνέντευξη του Σ. Μαλέλη:Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.