Σταμάτης Μαλέλης: Δεν μπορεί το ΚΙΝ.ΑΛ. να ταυτίζεται με τη Ν.Δ. στο θέμα του ασύλου

18245

Ο Σταμάτης Μαλέλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7) στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή ONline.

Μέσα από τη συνέντευξή του, ο κ. Μαλέλης εξέφρασε τη διαφωνία του πάνω σε αρκετά θέματα με το Κίνημα Αλλαγής, ενώ σημείωσε ότι δεν είναι υπέρ της κατάργησης του ασύλου, αναφέροντας πως δεν μπορεί το κόμμα του να ταυτίζεται σε τέτοια θέματα με τη Ν.Δ.

«Δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές, τις αξίες και την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης. Το κόμμα μας ανήκει στην κεντροαριστερά και όχι στο κέντρο», σχολίασε ο κ. Μαλέλης, ο οποίος επισήμανε ότι ο αγώνας του Κινήματος Αλλαγής «πρέπει να είναι μονομέτωπος κατά της Νέας Δημοκρατίας, που έδειξε τα δεξιά αντανακλαστικά της με το ζήτημα του μεταναστευτικού, αλλά και αυτά του ασύλου και των επιδομάτων».

«Ο αγώνας μου, στο ΚΙΝ.ΑΛ. θα στοχεύσει στην ριζοσπαστικοποίηση του, αλλά και στην λειτουργία των θεσμικών του οργάνων. Πρέπει να λύσουμε πολλά θέματα στο Κίνημα Αλλαγής», ήταν τα λόγια του μέλους της Κ.Ε. της παράταξης.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο κ. Μαλέλης: