Συνέντευξη Τύπου έδωσαν οι Σ. Μαλέλης και Χ. Σωτηρακόπουλος για τη “NMS” και το «ΚΑΡ»

της Ευρυδίκης Γ. και του Ταξιάρχη Ν.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι δύο κορυφαίοι δημοσιογράφοι, Σταμάτης Μαλέλης και Χρήστος Σωτηρακόπουλος, για τη νέα χρονιά του επιτυχημένου ομίλου στο χώρο των “Media”.

Στην καρδιά της Αθήνας και στο “Athens Utopia” ολοκληρώθηκε η Συνέντευξη Τύπου της “New Media Studies” και του «Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ» εν όψει της σεζόν 2019-20.

Ο πιο επιτυχημένος όμιλος αθλητικής δημοσιογραφίας στο χώρο της εκπαίδευσης συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία τους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Οι διευθυντές των σχολών, Σταμάτης Μαλέλης και Χρήστος Σωτηρακόπουλος ενημέρωσαν τα Μέσα για το πρόγραμμα και τις μεθόδους του «μαγικού» χώρου της δημοσιογραφίας.

Στην «ανοιχτή» ομιλία φυσικά παρευρέθησαν οι καθηγητές των δύο σχολών. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Πάνος Σόμπολος, η Φιλιώ Γιαννακοπούλου, ο Γιώργος Δαράκης, η Άρια Αγάτσα, ο Στέφανος Αβραμίδης, η Αριάδνη Γερασιμίδου και ο Τόλης Κοτζιάς.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία: 

Δείτε το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό:
Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.