Σπύρος Μπιμπίλας: “Το ΣΕΗ θα κινηθεί νομικά όταν διαπιστώσουμε τι έχει συμβεί”

176

Σπύρος Μπιμπίλας: «Αφού η φύση με έχει κάνει να με τραβάει το ίδιο φύλο,  είναι φυσιολογικό» | in.gr

 

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” στα πλαίσια μιας καλοστημένης απάτης. Αναλυτικότερα, τρεις ηθοποιοί έπεσαν θύματα απάτης, όταν δέχτηκαν να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικό για ρόλους ταινίας, η οποία σχετίζονταν με γαμήλιες εκδηλώσεις.

Μόνο που το παραπάνω σενάριο ήταν πραγματικότητα, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος εκδηλώσεων αναζητούσε τρία άτομα για τις θέσεις των σερβιτόρων. Το περιστατικό σχολίασε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ήρθε τελικά μια καταγγελία στο ΔΣ του σωματείου μας από τα κορίτσια, την εξετάσαμε, θα έρθουν να καταθέσουν. Τα κορίτσια λένε ότι, ναι μεν το υπέγραψαν, νόμιζαν ότι πάνε όντως για δοκιμαστικό αλλά κατά τη διάρκεια της βραδιάς διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον αρραβώνα της κόρης της κυρίας αυτής. Ήταν ένα πραγματικό γεγονός το οποίο είχε κινηματογραφηθεί εν αγνοία τους και δεν πρόκειται περί δοκιμαστικού», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Το ΣΕΗ θα κινηθεί νομικά όταν διαπιστώσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί γιατί πραγματικά ούτε και εμείς ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί».

 

Πηγή: in.gr