Νατάσα Θεοδωρίδου: Παραδόθηκε σε… έξαψη το κοινό της στην Αλεξανδρούπολη

181

 

Νατάσα Θεοδωρίδου : Ποζάρει με την μαμά της και ρίχνει το Instagram | in.gr

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου μάγεψε την Κυριακή το κοινό της Αλεξανδρούπολης.

Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια προκάλεσε… Έξαψη στον κόσμο που πήγε να την παρακολουθήσει, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται.

Η Νατάσα τραγούδησε παλαιά αγαπημένα κομμάτια της αλλά και από την καινούργια της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η ερωτική Νατάσα» που κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιλαμβάνει αγαπημένα της τραγούδια από την πλειάδα που φέρουν την υπογραφή του σπουδαίου Μίμη Πλέσσα. Η Νατάσα Θεοδωρίδου με την φωνή της, το στυλ και την αμεσότητά της, ταξίδεψε μέσα από τα τραγούδια της που τόσο πολύ έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο που την έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή της καριέρας της.

Ειδικά τη στιγμή που τραγούδησε το πασίγνωστο πλέον άσμα «Έξαψη», εκατοντάδες αναπτήρες άναψαν, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα με τον κόσμο να τραγουδάει ασταμάτητα και τη Νατάσα να ακολουθεί.

Στη σειρά των συναυλιών που κάνει σε όλη την Ελλάδα, έχει φτιάξει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες τις δικές της, μεγάλες, επιτυχίες καθώς και τραγούδια που αγαπά να ερμηνεύει και να επικοινωνεί με τον πιο ειλικρινή τρόπο με το κοινό που την ακολουθεί πιστά.

 

Πηγή: in.gr