«Σπίτι με το Mega»: Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου υποδέχεται το καλοκαίρι το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 22:00

273

ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__1_

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» αποχαιρετά τη φετινή σεζόν και υποδέχεται το καλοκαίρι με το απόλυτο πάρτι. Χορός, μουσική και διασκέδαση με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες από τη δεκαετία του ’80 μέχρι και σήμερα.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δίνει τον ρυθμό με τα δικά του τραγούδια και παρουσιάζει μια κεφάτη βραδιά με αγαπημένους καλεσμένους αλλά και μία μεγάλη έκπληξη. Την επανένωση των ONE, του θρυλικού boy band που άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική ποπ μουσική.

Στη σκηνή, για ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο, θα βρεθούν η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Κώστας Μπίγαλης, η Ελένη Χατζίδου και οι Kings, με υπέροχα ντουέτα και τραγούδια που αγαπήσαμε. Special guest ο Θέμης Αδαμαντίδης. Συμμετέχει η Μαρία Θεοδότου. Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε γνωστές επιτυχίες όπως «Σ΄ ένα τέταρτο», «Gimme», «Τώρα μου μιλάει», «Του Αιγαίου τα μπλουζ», «Τα χειρότερα», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί» και πολλές ακόμα.

Δείτε φωτογραφίες από το «Σπίτι με το Mega»

ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__2_
ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__3_
ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__4_
ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__5_
ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__6_
ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__7_
ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__8_
ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__9_
ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__10_
ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__11_
ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__12_
ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__13_
ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__17_
ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__18_

Μελωδίες και αναμνήσεις από τις πιο όμορφες μουσικές δεκαετίες θα απογειώσουν το κέφι το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA».