Σκοτ Ντίσικ: Η οικογένεια Καρντάσιαν τον «κάνει στην άκρη» μετά τον γάμο της Κόρτνεϊ με τον Τράβις Μπάρκερ

469

scott-disick

Ο πρώην σύζυγος της Κόρτνεϊ δεν ανήκει πλέον, στην οικογένεια Καρντάσιαν – «Προτεραιότητα είναι ο Τράβις Μπάρκερ», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του  

Τεταμένες είναι οι σχέσεις του Σκοτ Ντίσικ με την οικογένεια Καρντάσιαν, μετά τον γάμο της Κόρτνεϊ με τον Τράβις Μπάρκερ.

Ο πρώην σύζυγος της Κόρτνεϊ έχει «αφοριστεί» από την διάσημη οικογένεια, παρά το γεγονός ότι ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, η Κρις Τζένερ, αλλά και οι αδερφές της τον θεωρούσαν μέλος της οικογένειάς τους.

Ωστόσο, ο γάμος της με τον ντράμερ των Blink-182 φαίνεται πως άλλαξε τα δεδομένα. «Από τότε που παντρεύτηκε η Κόρτνεϊ, δεν περνάει πολύ χρόνο με τις Καρντάσιαν. Έχει αφοριστεί. Προτεραιότητα είναι ο Τράβις», είπε πηγή από το περιβάλλον του Σκοτ Ντίσικ στην Page Six.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, μάλλον ο πρώην σύζυγός της πρέπει να ανασυντάξει τις σκέψεις του και να αποδεχτεί ότι δεν ανήκει πλέον, σε αυτή την οικογένεια.

Βέβαια, η «ρήξη» στις σχέσεις τους έχει προβληθεί και μέσα από το ριάλιτι «Kardashians». Ορισμένα επεισόδια τον δείχνουν να παραπονιέται στην Κρις Τζένερ για την αδιαφορία που δείχνουν απέναντί του, καθώς πλέον δεν λαμβάνει καν προσκλήσεις για τα events που διοργανώνει η οικογένεια.

Αν και οι αδερφές της Κόρτνεϊ και ειδικότερα η Κλόε, προσπαθούν να τον στηρίξουν και να βρίσκονται κοντά του, μιας και ο ίδιος δεν έχει κανέναν συγγενή εν ζωή, η «γκρίνια» του, όπως φαίνεται δεν διευκολύνει την κατάσταση.

Όσο κι αν θέλει να δείξει πως είναι άνετος με την παρουσία του Τράβις στη ζωή της πρώην του, δεν τα καταφέρνει. Δεν είναι λίγες οι φορές που παραπονιέται ότι ο ντράμερ «του πήρε όχι μόνο τη γυναίκα της ζωής του, αλλά και την καλύτερή του φίλη», φέρνοντας έτσι την Κόρτνεϊ σε δύσκολη θέση.