Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον πνιγμό της 6χρονης στην Κόρινθο

378

«Πρέπει να ανοίξουν στόματα στο χωριό, να πουν τι περνούσε η μητέρα της Αμέλιας», λέει φίλη της – Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες πνιγμού της μικρής Αμέλιας

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα  για τις συνθήκες θανάτου της 6χρονης Αμέλιας που βρέθηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της Κορίνθου, ενώ είχε πάει για μπάνιο με τον πατέρα της.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, αναζητώντας λεπτομέρειες για τον πνιγμό της και για τις σχέσεις των γονέων της.

Η τραγική μητέρα που ζούσε και δούλευε μόνο για το παιδί της θα μείνει, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κοντά στους δικούς της καθώς στην Ελλάδα δεν έχει πλέον τίποτα να την κρατά. Τα λόγια της έξω από το νεκροτομείο του νοσοκομείου Κορίνθου όπου αναγνώρισε το παιδί της δίνουν μια διαφορετική διάσταση στις τελευταίες ώρες της 6χρονης.

«Έλεγε πάρα πολλά ότι δεν ήταν καλά μαζί του, ότι δεν περίμενε να το κάνει αυτό, καθόταν και έπινε. Την προηγουμένη μέρα είχαν πάει σε μια βάφτιση και καθόταν και έπινε. Ήταν σε άθλια κατάσταση. Της δώσανε ηρεμιστικά και δεν την είχαν πιάσει.. Έλεγε γιατί, γιατί το παιδάκι μου… τι έφταιξε το παιδάκι μου, γιατί το έκανε αυτό στο παιδάκι μου και δεν το έκανε σε εμένα», λέει στον ΑΝΤ1 φίλη της μητέρας της 6χρονης.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα