Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 14χρονο από τα Σεπόλια

107

kideia_14xronou_xr

Οι συμμαθητές του 14χρονου φορώντας λευκές μπλούζες και κρατώντας ένα λευκό λουλούδι, συνόδευσαν τον αγαπημένο τους Μάκη στην τελευταία του κατοικία – Απαρηγόρητοι οι γονείς, συντετριμμένος ο αδερφός του – Εδωσε κατάθεση ο διευθυντής του σχολείου – Τι λέει φίλος του παιδιού στο protothema.gr

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές είπαν το πρωί της Τετάρτης, στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων, το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Μάκη, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε απαγχoνισμένος στο δωμάτιό του.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του, υποβασταζόμενοι από συγγενείς συνόδευσαν το παιδί τους στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένος ήταν κι ο αδερφός του Μάκη, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει το ξαφνικό χαμό του αδερφού του.

Οι συμμαθητές του 14χρονου ντυμένοι στα λευκά και με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια, ενώ οι προπονητές του και οι συναθλητές του τοποθέτησαν ένα μικρό πανό ανάμεσα στα στεφάνια που γράφει: «Μάκη ζεις. Σε αγαπούσαμε και θα σε αγαπάμε για πάντα».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα