Τζόνι Ντεπ: Η θερμή αγκαλιά του με τη δικηγόρο του μετά το «σφυροκόπημα» στην Άμπερ Χερντ

223

depp_vasquez_xr

Χαμός στο Twitter για την Καμίλ Βάσκεζ, που άσκησε μεγάλη πίεση στην 34χρονη ηθοποιό – Άλλοι την κατηγορούν για μισογυνισμό και άλλοι την αποκαλούν «Βασίλισσα» και τη αποθεώνουν: «Σε έναν κόσμο γεμάτο Χερντ, γίνε Βάσκεζ»

Η νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ ολοκλήρωσε εχθές την αντεξέταση της Άμπερ Χερντ, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη για δύο συνεχόμενες ημέρες με τις πιεστικές ερωτήσεις της Καμίλ Βάσκεζ, της μελαχροινής δικηγόρου που ανέλαβε να «στριμώξει» της 34χρονη για τα όσα έχει ισχυριστεί κατά καιρούς περί κακοποίησής της από τον πρώην σύζυγό της.

Η χθεσινή μέρα στο δικαστήριο κύλησε όπως και η προχθεσινή, με την Βάσκεζ να ασκεί μεγάλη πίεση στη Χερντ και στη νομική της ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το παρακάτω μονταρισμένο βίντεο, που περιλαμβάνει τις αλλεπάλληλες ενστάσεις της δικηγόρου του Ντεπ στις ερωτήσεις που έθετε η συνήγορος της Χερντ, Ελέιν Μπρέντεχοφτ, στην εντολέα της, σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της δίκης.

Εμφανώς ταραγμένη, η Μπρέντεχοφτ πασχίζει απεγνωσμένα να αναδιατυπώσει τις ερωτήσεις της που μπλοκάρει η Βάσκεζ. «Προσπαθώ… προσπαθώ…» ακούγεται να λέει ξεφυσώντας, καθώς η δικαστής κάνει δεκτές τις ενστάσεις της νεαρής δικηγόρου τη μία μετά την άλλη.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα