Παντελής Τουτουντζής: «Τα ομόφυλα ζευγάρια βγάζουν το ίδιο ευτυχισμένα παιδιά με τα ετερόφυλα»

169

pantelis-toutountzis

«Ήθελα να το ακούσω αυτό, ήταν η ανάγκη μου» είπε ο make up artist

Ο Παντελής Τουτουντζής έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια και τα παιδιά που μεγαλώνουν.

Ο γνωστός make up artist μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στο «Happy Day». Σε αυτό, μίλησε για την επιθυμία που είχε από μικρός να αποκτήσει το δικό του παιδί κι εξήγησε πως θα έκανε τα πάντα για αυτό.

«Αισθανόμουν από παιδί πως θέλω να γίνω μπαμπάς και το περίεργο είναι πως δεν θέλω να θυμάμαι πόσο τρόμο ένιωσα, όταν το πλαίσιο που ήθελα να περπατήσω τη ζωή μου, η επιλογή μου δηλαδή, δεν μου έδινε αυτό το δικαίωμα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Ακόμα και τότε, που δεν είχα τίποτα να πιαστώ, το φανταζόμουν σχεδόν κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ».

Όπως είπε στη συνέχεια, η ψυχοθεραπεία τον βοήθησε να καταλάβει πόσο έντονη είναι η επιθυμία του και να σιγουρευτεί ότι μπορεί κι εκείνος να κάνει το βήμα για να αποκτήσει παιδί.

«Κάποια στιγμή, πάω να κάνω ψυχοθεραπεία και μου λέει η ψυχολόγος “πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου σε δέκα χρόνια;”. Μια άσκηση που την κάνουν όλοι οι άνθρωποι που πηγαίνουν για ψυχοθεραπεία. Και γράφω “σε ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα με τον σύντροφό μου και τα παιδιά μου”. Έπαθε η γυναίκα. Λέει “μα αυτός έρχεται με κρίσεις πανικού κι ονειρεύεται παιδιά κι οικογένειες;”. Εκεί είμαι τώρα. Σε αυτό που έγραψα σε αυτό το χαρτί. Τα έκανα όλα αυτά που της έγραψα», εξηγεί.

Τέλος, ανέφερε: «Εγώ ήθελα να ακούσω έναν άνθρωπο να μου λέει με σιγουριά ότι τα ομόφυλα ζευγάρια βγάζουν το ίδιο ευτυχισμένα παιδιά, με τα ετερόφυλα. Ήθελα να το ακούσω αυτό, ήταν η ανάγκη μου. Όχι για να παραγκωνίσω την τελική ευθύνη που θα ήταν δική μου, όμως ήθελα να έχω παραδείγματα, στατιστικές, να τα έχω όλα».

«Και φτάσαμε μέχρι τη Γαλλία για αυτή τη σιγουριά. Βέβαια, όλοι οι φίλοι μου μου είπαν “μακάρι να το έκαναν όλοι αυτό”», συμπλήρωσε κλείνοντας.