«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA» Με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Μαΐου στις 08:50

309

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, αυτό το Σαββατοκύριακο, 25 και 26 Μαΐου, συζητά για τη μοναξιά και τις επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα μας.  

Το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 08:50 στο MEGΑ, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» ασχολείται με τη μοναξιά, η οποία σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας λαμβάνει πλέον διαστάσεις επιδημίας. Τι επιπτώσεις έχει στην ψυχική και σωματική υγεία αυτή η κατάσταση που ισοδυναμεί για όποιον τη βιώνει με κάπνισμα 15 τσιγάρων την ημέρα; Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την ηθοποιό Νέλλη Γκίνη, η οποία μιλά για τις στιγμές που έχει αισθανθεί μοναξιά, αλλά και εκείνες που η ίδια έχει επιλέξει να μείνει μακριά από όλους και από όλα.  

 

Επίσης, στην εκπομπή μιλάμε για μία από τις πιο συχνές χειρουργικές επεμβάσεις, αυτή που γίνεται για τη βουβωνοκήλη και παρακολουθούμε ένα βίντεο για τα είδη των παγωτών και τη διατροφική τους αξία. 

 

Την Κυριακή 26 Μαΐου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» συζητάμε για τις επιπτώσεις του ήλιου στο δέρμα μας. Δερματολόγοι εξηγούν πώς έχει γίνει ο ήλιος περισσότερο «επιθετικός» και επικίνδυνος τα τελευταία χρόνια και περιγράφουν τις βλάβες από τις οποίες κινδυνεύει το δέρμα μας, εάν δεν λάβουμε έγκαιρα μέτρα. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι το μοντέλο Μαριαγάπη Ξυπολιά, η οποία χρειάστηκε πρόσφατα να αφαιρέσει μία επικίνδυνη ελιά από την πλάτη της. 

 

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για τα ζώα συντροφιάς και όσα προβλέπονται πλέον από τον νόμο γι’ αυτά και παρακολουθούμε ένα βίντεο για τις μεθόδους αποτρίχωσης της ευαίσθητης περιοχής. 

 

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο. 

 

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ  

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 08:50 

#OlaGiaTiZoiMas