Σταμάτης Μαλέλης: «Αν δει κανείς την κεντροαριστερά, έχει αναβαθμισμένους γραφειοκράτες & μισθοφορικά luben στοιχεία»

504

O Σταμάτης Μαλέλης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης MEGΑ, μίλησε στο LIVE NEWS, για τις ευρωεκλογές λίγο πριν την κάλπη της 9ης Ιουνίου.

«Αυτές οι εκλογές ήταν άγευστες, δεν είχαν να μας δώσουν τίποτα. Η ΝΔ θα θεωρηθεί πως έχει ηττηθεί εάν πέσει κάτω από 30%. Ο ΣΥΡΙΖΑ για εμένα θα θεωρηθεί  ήττα, εάν έχει κάτω από 16%. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ηττημένο εάν δεν βγει δεύτερο. Μην ακούσω την επόμενη μέρα πως ανεβάσαμε τα ποσοστά μας. Υπάρχει ένα πρόβλημα στην κεντροαριστερά. Ο Μητσοτάκης είναι πρώτος χωρίς αντίπαλο. Εάν δει κανείς την κεντροαριστερά, έχει αναβαθμισμένους γραφειοκράτες και μισθοφορικά luben στοιχεία. Αυτό δεν είναι κεντροαριστερά».

Όπως είπε, την επόμενη μέρα ο δεύτερος και ο τρίτος πρέπει να ξεκινήσει τις διαδικασίες και η κεντροαριστερά να βρει καινούριο αφήγημα.

«Πρέπει να φτιάξει ένα κόμμα το οποίο θα είναι ο βασικός αντίπαλος της ΝΔ. Δεν ξέρω εάν είναι χαμηλό το ποσοστό του Κασσελάκη και του Ανδρουλάκη, τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Αν πάρεις το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια με αυτά που έλεγαν πριν από δύο δεκαετίες. Πρέπει να αλλάξουν».

 

 

 

megatv.com