Νεαροί κατέστρεψαν τους καθρέφτες 30 οχημάτων στην Κέρκυρα

79

zimies-1

Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις από τους τέσσερις νεαρούς βανδάλους και τους πέρασαν χειροπέδες

Η νυχτερινή διασκέδαση, πιθανότατα με την κατάχρηση αλκοόλ, προκάλεσε αμόκ καταστροφής σε τέσσερις νεαρούς Έλληνες οι οποίοι ξέσπασαν όλη τη μανία τους στους καθρέφτες των αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή της Σπηλιάς στην Κέρκυρα.

Το «σαφάρι» των τεσσάρων νεαρών, που είναι όλοι συνομήλικοι 21 χρόνων, είχε ως αποτέλεσμα να υποστούν σημαντική οικονομική ζημιά οι ιδιοκτήτες 30 αυτοκινήτων, των οποίων τους καθρέφτες έσπασαν στο πέρασμά τους από τους δρόμους της περιοχής, χωρίς την παραμικρή αιτία. Πολλοί από τους ιδιοκτήτες ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε αμέσως αναζητήσεις.

zimies-2

Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις από τους νεαρούς βανδάλους και τους πέρασαν χειροπέδες, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, που τους άσκησε δίωξη για φθορές ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και θα κληθούν να αποζημιώσουν τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.