Μετρό: Κλειστοί οι σταθμοί Νίκαια, Κορυδαλλός, Αγία Βαρβάρα – Διακοπή της κυκλοφορίας στην Ποσειδώνος

347

metro_2

Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή οι σταθμοί του Μετρό Νίκαια, Κορυδαλλός και Αγία Βαρβάρα λόγω δοκιμών για την επέκταση της «μπλε» γραμμής προς Πειραιά, ενώ θα εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια μεταξύ «Αεροδρόμιο – Αγία Μαρίνα».

Οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια».

Σημειώνεται πως θα υπάρξουν αρκετές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των έργων. Συγκεκριμένα από τις 8 έως τις 4 το απόγευμα, κλειστή θα είναι η λεωφόρος Ποσειδώνος στο αριστερό ρεύμα ενώ κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα και αύριο οι σταθμοί του Μετρό, Νίκαια, Κορυδαλλός και Αγία Βαρβάρα της γραμμής 3 λόγω έργων.

Κλείνει και η λεωφόρος Ποσειδώνος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ έως τις 16.00 σήμερα στη λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω εκτέλεσης έργων.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο τμήμα μεταξύ της οδού Επαμεινώνδα και του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Κ.Π.Ι.Σ.Ν.), εναλλάξ και στα δύο ρεύματα, στο Δήμο Καλλιθέας.

Κατά την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται στο εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.