Μέσι: Πληρώσε τα χρέη του Ροναλντίνιο για να βγει από την φυλακή

του Γιώργου Σταματούκου

552

 

Ο Μέσι προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση καθώς πληρωσε τους δικηγόρους και τα χρέη του Ροναλντίνιο έτσι ώστε να βγεί από την φυλακή.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε μια σπουδαία κίνηση και πλήωσε όλους τους δικηγόρους και τα χρέη του Ροναλντίνιο για να βγεί από την φυλακή. Όπως ξέρουμε ο Ροναλντίνιο είχε μπεί φυλακή μαζί με τον αδερφό του καθώς συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο από τις αρχές της Παραγουάης.

 

Ωστόσο, ο Ροναλντίνιο έχει πολλά μπλεξίματα με τον νόμο τώρα τελευταία όπως και τα οικονομικά του δεν είναι καθόλου καλά. Αν και όλοι ανέμεναν ότι θα αφεθεί ελεύθερος, η δικαστής Κλάρα Ρουίς Ντίας έκρινε ότι το παράπτωμά του ότι είναι σοβαρό και διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση θεωρώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να φύγει από την Παραγουάη. Ο δικηγόρος του Βραζιλιάνου χαρακτήρισε άδικη την απόφαση και δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση.

 

Επίσης, η“AS” αποκαλύπτει πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει την διάθεση να ξεπληρώσει τα χρέη του Ροναλντίνιο, ενώ προσέλαβε δικηγόρους και θα καταβάλει και το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτείται για να απελευθερωθεί.