Έιμι Γουάινχαουζ: Η εξομολόγησή της λίγο πριν πεθάνει

της Μαντώς Μπερδέ

506

Μια σοκαριστική εξομολόγηση έκανε στη γιατρό της η Έιμι Γουάινχαουζ, λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Η Έιμι Γουάινχαουζ, λίγο πριν πεθάνει τον Ιούλιο του 2011, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στη γιατρό της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Mirror.

H Κριστίνα Ρομέτ, αποκάλυψε στην ακροαματική διαδικασία για το θάνατο της τραγουδίστριας, ότι εκείνη γνώριζε πολύ καλά τη σοβαρότητα της κατάστασής της και της είχε πει: “Δεν θέλω να πεθάνω”.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η γιατρός είπε: “Ήταν μία από τις πιο έξυπνες νέες γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ. Ήταν πολύ αποφασισμένη να καταφέρει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας της. Είχε πολύ αυστηρές απόψεις επάνω σε αυτό το θέμα”, αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror.

Περιγράφοντας τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας το βράδυ πριν πεθάνει, η Ρομέτ είπε ότι η τραγουδίστρια έδειχνε ήρεμη και κάπως ενοχική και ότι ήταν λίγο “χαμένη” αλλά “ικανή να συνομιλήσει με κάποιον άλλον”.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η τραγουδίστρια ομολόγησε πως άρχισε να πίνει ξανά στις 20 Ιουλίου, τρεις ημέρες πριν τον θάνατό της. Όταν τη ρώτησε εάν θα το έριχνε πάλι στο ποτό, η τραγουδίστρια της απάντησε: “Δεν ξέρω”.

“Η συμβουλή που της έδινα για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν λεκτική και γραπτή και αφορούσε όλες τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το αλκοόλ στο σώμα της, συμπεριλαμβανομένης της αναπνευστικής δυσκολίας, της κατάθλιψης, του θανάτου, των καρδιακών προβλημάτων, των προβλημάτων γονιμότητας και του ήπατος”, πρόσθεσε η γιατρός.

Το νεκρό σώμα της τραγουδίστριας βρήκε ο σωματοφύλακάς της, Άντριου Μόρις, ο οποίος ανέφερε πως η τραγουδίστρια πέρασε το τελευταίο της βράδυ στην κρεβατοκάμαρά της, παρακολουθώντας τηλεόραση και ακούγοντας μουσική. Πήγε να την τσεκάρει την επόμενη ημέρα στις 3 μ.μ. και ανακάλυψε ότι δεν ανέπνεε και δεν είχε σφυγμούς.