Μεγάλος νικητής του FreeWin κέρδισε 10.000 ευρώ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Σαλαμίνα

78

Εντελώς δωρεάν συμμετοχή μέσω του OPAP Store App

Την τύχη του πρωτάρη είχε ένας παίκτης του FreeWin σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Σαλαμίνα, ο οποίος  κέρδισε 10.000 ευρώ, λίγη ώρα αφότου κατέβασε στο κινητό του το OPAP Store App. Ο τυχερός παίκτης, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά την εφαρμογή, δοκίμασε την τύχη του στο FreeWin – η συμμετοχή στο οποίο είναι δωρεάν – και εξασφάλισε …πρωτοχρονιάτικο μποναμά ύψους 10.000 ευρώ.

Το τυχερό «13»

​​​​​​​Με το FreeWin, οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ διεκδικούν καθημερινά, εντελώς δωρεάν, έως και 100.000 ευρώ. Ο μεγάλος νικητής θα μπορούσε να κερδίσει το μέγιστο έπαθλο αν είχε κάνει ακόμη δύο σωστές επιλογές, βρίσκοντας σε ποια κάρτα υπάρχει ο Mr. OPAP. Ωστόσο, σταμάτησε στο επίπεδο 13, κερδίζοντας 10.000 ευρώ.

Νέα ψηφιακή εμπειρία στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το OPAP Store App έχει αλλάξει την εμπειρία των πελατών στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Χάρη στην εφαρμογή, οι παίκτες μπορούν να παίζουν και να ενημερώνονται από το κινητό τους, αλλά και να καταθέτουν τα δελτία τους χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή τους στο ταμείο.  Επιπλέον, μέσω του OPAP Store App συμμετέχουν το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», διεκδικώντας προνόμια και δώρα.

Τα συνολικά κέρδη που έχει μοιράσει το FreeWin στους παίκτες μέχρι σήμερα ξεπερνούν τα 2,2 εκατ. ευρώ.