Μεσολόγγι: Ελεύθερος για το μαχαίρι ο κρεοπώλης, τον προσήγαγαν ξανά για την εξαφάνιση του Μπάμπη

163

mesologgi-a-arthrou

Νωρίτερα, στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι το μαχαίρι αυτό το έχει πάντα μαζί του όταν πρόκειται να κυνηγήσει – Καταδικάστηκε σε 4 μήνες με αναστολή

Σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών με αναστολή καταδικάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (9/1) ο κρεοπώλης στο Μεσολόγγι, για το μαχαίρι που είχε βρεθεί στην κατοχή του.

Ωστόσο ο 51χρονος -ο οποίος είδε τελευταίος τον 31 ετών Μπάμπη- προσήχθη ξανά, αυτή τη φορά για την υπόθεση της εξαφάνισης.

Νωρίτερα, στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι το μαχαίρι αυτό το έχει πάντα μαζί του όταν πρόκειται να κυνηγήσει. «Θα πήγαινα για λαγούς. Μέσα στην τσάντα με τα άλλα κυνηγετικά πράγματα έχω και αυτό το μαχαίρι. Αυτό το έχω πάντα μαζί μου και το χρησιμοποιώ για τα θηράματα. Είναι ένα μαχαίρι 10 εκατοστών με ξύλινη λαβή».

Συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου:

Απο την πλευρά του ο μάρτυρας ο οποίος είναι ο κοινός φιλός με τον κρεοπώλη και τον αγνοούμενο Μπάμπη είπε στο δικαστήριο ότι τέτοιου είδους μαχαίρια έχουν όλοι όσοι ασχολούνται με το κυνήγι. Δικαιολογώντας το παράνομο αντικείμενο που βρέθηκε στην κατοχή του 50χρονου.

Στο άκουσμα της απόφασης συγγενείς του 31χρονου που αγνοείται για έκτη ημέρα ξέσπασαν με φωνές κατά του 50χρονου ο οποίος οδηγήθηκε και πάλι στο αστυνομικό τμήμα για κάποια διαδικαστικά.

Ο κρεοπώλης θα ασκήσει έφεση κατα της απόφασης οπως ισχυρίστηκε ο συνήγορος του κ. Μπαλτάς.