Μαρούσι: Πώς έγινε το επεισόδιο με τον έναν νεκρό – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ

96

marousi-mak2Από μαχαιριά στον λαιμό ο νεκρός στον καβγά έξω από το κλαμπ – Με τραύμα από πυροβολισμό νοσηλεύεται ο 26χρονος – Κατά πληροφορίες αφορμή ήταν μία παρεξήγηση – Δείτε φωτογραφίες

Μια παρεξήγηση η οποία ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο και εξελίχθηκε σε έναν άγριο καβγά έξω από αυτό ήταν η αφορμή της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστό club επί της λεωφόρου Κηφισίας, στην περιοχή του Αμαρουσίου, με απολογισμό ένα νεκρό και έναν 26χρονο σοβαρά τραυματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των νεαρών διασκέδαζε στο club όταν λίγο μετά τις 4 ξεκίνησε ένας καβγάς ο οποίος μεταφέρθηκε στην είσοδο του μαγαζιού.

Marousi1
Marousi2

Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους αποπειράθηκε να τραβήξει το όπλο που είχε στη ζώνη του την ώρα που ένας άλλος έβγαλε μαχαίρι για να αμυνθεί.

Από τη συμπλοκή που ακολούθησε το θύμα τραυματίστηκε θανάσιμα στο λαιμό από το μαχαίρι ενώ ο 26χρονος από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα.

marousi_2
marousi_pirovolismoi

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είναι ο 26χρονος να κρατούσε το 22αρι πιστόλι το οποίο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί. Ένα ακόμη σενάριο που εξετάζεται είναι ο 26χρονος που φέρει τραύμα από όπλο να είναι αυτός που είχε μαζί του το μαχαίρι και ο άνδρας που έχασε τη ζωή του να έφερε το όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε.

Η εικόνα του συμβάντοας θα ξεδιαλύνει όσο προχωρούν οι καταθέσεις των γνωστών και φίλων που βρέθηκαν στο σημείο.

Παράλληλα, από τη συμπλοκή φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά και άλλα άτομα τα οποία εξαφανίστηκαν μόλις οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έφτασαν στο σημείο.