Η Μαντλίν θα γιόρταζε σήμερα τα 21α γενέθλια – Το σπαραξικάρδιο μήνυμα των γονιών της

152

Mantleen1

 Η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚαν δεν έχουν σταματήσει να ψάχνουν την κόρη τους

Οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚαν μοιράστηκαν ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα καθώς θα γιόρταζαν τα 21α γενέθλια της κόρης τους. Η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚαν δημοσίευσαν το μήνυμα στο Facebook στην επίσημη σελίδα της εκστρατείας Find Maddie Campaign, όπου έγραψαν: «Χρόνια πολλά για τα 21α γενέθλια της Μαντλίν. Εξακολoυθεί να αγνοείται. Ακόμα λείπει. Ακόμα ψάχνουμε».

Η ανάρτηση περιλάμβανε μια φωτογραφία της Μαντλίν με ροζ φόρεμα και καπέλο – που πιστεύεται ότι είναι μία από τις τελευταίες φωτογραφίες της πριν εξαφανιστεί στις 3 Μαΐου 2007.

Κάτω από τη λεζάντα αναγράφεται η λέξη ελπίδα, καθώς χιλιάδες υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο μπαίνουν τακτικά στον ιστότοπο για να κάνουν δωρεές για την αναζήτηση του αγνοούμενου κοριτσιού.

madlin

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι συντετριμμένοι γονείς της Μαντλίν βγήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν ένα συγκλονιστικό μήνυμα για τη 17η επέτειο της εξαφάνισής της.

«Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που μας πήραν τη Μαντλίν», έγραφε μια ανάρτηση των γονιών του κοριτσιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είναι δύσκολο να πούμε αυτόν τον αριθμό χωρίς να κουνήσουμε το κεφάλι μας με δυσπιστία. Ενώ είμαστε τυχεροί από πολλές απόψεις και είμαστε σε θέση να ζούμε μια σχετικά φυσιολογική και ευχάριστη ζωή τώρα, η “ζωή σε εκκρεμότητα” εξακολουθεί να είναι πολύ ανησυχητική. Και η απουσία εξακολουθεί να πονάει. Η υποστήριξή σας συνεχίζει να μας ενθαρρύνει και να μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Ξέρουμε ότι η αγάπη και η ελπίδα για τη Μαντλίν και η θέληση να τη βρούμε, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, παραμένει, και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες γι’ αυτό. Σας ευχαριστούμε και πάλι που θυμηθήκατε τη Madeleine και όλα τα εξαφανισμένα παιδιά».