Μαρία Μπακοδήμου: Οι γιοι μου, μου απαγόρευσαν να μιλάω γι’ αυτούς μετά τις τελευταίες δηλώσεις

248

bakodimou2992

Πριν λίγο καιρό είχε πει «είμαι η πιο περιζήτητη πεθερά της Ελλάδας»

Viral έγιναν πριν μερικές μέρες οι γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου, μετά από τη δήλωση της παρουσιάστριας ότι είναι η πιο περιζήτητη πεθερά στην Ελλάδα.

Σε νέες δηλώσεις της στην κάμερα του «Happy Day» λίγο καιρό μετά, το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, η ίδια εθεάθη σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και η ρεπόρτερ τη ρώτησε για τα παιδιά της, για τα οποία είπε: «Οι γιοι μου δεν με ακολουθούν στις διακοπές. Από ένα σημείο και μετά κάνουν τις δικές τους διακοπές, όπως κι εμείς κάναμε με τους γονείς μας».

Ωστόσο, όταν δέχτηκε κι άλλη σχετική ερώτηση, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Μου έχουν απαγορεύσει να μιλάω γι’ αυτούς μετά τα τις τελευταίες δηλώσεις».

Στις αρχές Νοεμβρίου, ένας από τους συνεργάτες της στο «Γεια σου», της είπε: «Μαρία στα social media, λένε ότι είσαι η πιο περιζήτητη πεθερά στην Ελλάδα», με τη Μαρία Μπακοδήμου να απαντά καταφατικά και να αποκαλύπτει, τι μηνύματα δέχεται από κορίτσια, για τους γιους της.

«Είμαι, είμαι παιδιά, παλιά μου έστελναν άντρες, τώρα μου στέλνουν κορίτσια, Μου λένε “θέλω όποιον απ’ τους δύο να’ ναι» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.