Εύη Βατίδου για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με Κούγια: «Δεν ξέρω αν θα φάτε και κουφέτα»

181

vatidou_kougias83

«Αν είναι να το δούμε κι αυτό, θα σας στείλω» συνέχισε – Δείτε το βίντεο

Στο πλευρό της Έυης Βατίδου, βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος υπερασπίστηκε και τελικά βοήθησε την πρώην σύζυγό του να αθωωθεί στην υπόθεση με τον μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα.

Οι κοινές τους εμφανίσεις έγιναν θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές και το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης έχει αρχίσει να αναπαράεται.

Σε σχετική ερώτηση ρεπόρτερ στην Εύη Βατίδου, εκείνη απάντησε: «Που και πού έβλεπα τον Αλέξη Κούγια, δεν ξέρω αν θα φάτε κουφέτα επανασύνδεσης. Αν είναι να το δούμε κι αυτό, θα σας στείλω!».

Λίγο πιο πριν, η ίδια είχε πει: «Δεν μου λείπει ένας έρωτας. Έχω καταφέρει κι έχω σταθεί καλά στα πόδια μου, είμαι εντάξει. Δεν είμαι γυναίκα που αισθάνομαι άσχημα που δεν έχω σύντροφο» και στο τέλος, ξεκαθάρισε πως: «Έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, είναι δική μου επιλογή αυτό πια».

Τι είχε πει ο Αλέξης Κούγιας
Λίγο μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης της πρώην συζύγου του, ο Αλέξης Κούγιας είχε έναν διάλογο στον «αέρα» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που  τον ρώτησε αρχικά: «Εγώ μια ερώτηση θέλω να σου κάνω, όταν η Εύη σε πήρε τηλέφωνο, βαθιά μέσα σου χαιρόσουν που δε μπορεί να κάνει βήμα χωρίς εσένα;».

Τότε, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: «Όχι βέβαια. Πρώτα απ’ όλα, δεν ξέρει κανείς ποια είναι η δική μου άποψη γι’ αυτή την υπέροχη ερωτική σχέση. Υπήρξε ένας τεράστιος έρωτας, αλλιώς εγώ δεν πήγαινα στην εκκλησία».

«Βλέπω να αναθερμαίνεται» του είπε ο παρουσιαστής, χαμογελώντας.

«Όχι Ανδρέα, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα» απάντησε ο Αλέξης Κούγιας.

«Θα του φτιάξεις άγαλμα του τύπου με τη μοτοσυκλέτα» αποκρίθηκε με χιουμοριστική διάθεση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Αλέξης Κούγιας με τη σειρά του, ξεκαθάρισε: «Ανδρέα, μη βιάζεσαι. Θα στα πω για να μη δημιουργούνται συνειρμοί. Έχω περάσει έναν μεγάλο έρωτα με την Εύη κι αυτή με εμένα. Γι’ αυτό και πήγαμε στην εκκλησία. Κάναμε δυο υπέροχα παιδιά. Κάποια στιγμή, στην επταετία, συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Όμως, γυναίκα με την οποία είσαι μαζί, κάνεις δυο παιδιά και για τους δικούς της λόγους, μετά τον χωρισμό – το τονίζω γιατί το ήθος της Εύης είναι αδιαμφισβήτητο – ποτέ δεν υπήρξε θέμα απιστίας από καμία από τις δυο πλευρές… Γυναίκα λοιπόν που χωρίζεις και πηγαίνει με άλλον άνδρα, δεν υπάρχει επιστροφή».

Στην ίδια σαρκαστική διάθεση, ο παρουσιαστής είπε: «Δεύτερος γάμος Αλέξη, δεύτερος γάμος με ίδιο πρόσωπο δεν είναι πρωτότυπο, το έχουμε ξαναδεί».

Φωτογραφία: NDPPHOTO