Λάκης Γαβαλάς: Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν 11 χρόνια, χώρισα γιατί το άλλο άτομο ήταν αρκετά μικρό

91

gavalas3930

Εμένα έπεσαν τα φτερά μου ενώ τα δικά του άνοιξαν, πρόσθεσε

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε σε κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών που τον συνάντησαν το βράδυ της Δευτέρας 1η Απριλίου.

Ο σχεδιαστής μόδας δέχτηκε ερωτήσεις σχετικά με το φλερτ στα social media, τη μεγαλύτερη σχέση που είχε, αλλά και για τα σχόλια που δέχτηκε η Μαρίνα Πατούλη σχετικά με τα πολλά φίλτρα που χρησιμοποιεί σε φωτογραφίες που αναρτά.

Για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες στα social media, ο ίδιος απάντησε: «Καμιά φορά μου λένε “γιατί ανεβάζεις θολές φωτογραφίες;”. Τους λέω “παιδιά, εγώ όταν βγάζω φωτογραφίες είναι όπως αυτές που βγάζαμε στο σχολείο. Δεν κάθομαι να παιδεύομαι σαν αυτές με τα νύχια. Ωραίο είναι βέβαια, το διασκεδάζουν αλλά εμένα δεν μου αρέσει».

Όσο για το φλερτ στα social media, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Το θεωρώ ανόητο, γιατί εγώ αν δεν πιάσω, μυρίσω, αισθανθώ τα μάτια, δεν μου κάνει αίσθηση. Έχω κάνει τόσα λίγα ραντεβού στη ζωή μου και με αυτά τα άτομα έμεινα και πολύ καιρό».

Τέλος, αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη σχέση που είχε, αλλά και τον λόγο που χώρισε. «Ήταν 11 χρόνια. Χώρισα γιατί μεγάλωσα ενώ το άλλο άτομο ήταν αρκετά μικρό. Εμένα πέσανε τα φτερά μου και του άλλου ατόμου ανοίξανε» απάντησε ο Λάκης Γαβαλάς.