Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα το 2020 για τον 39χρονο δολοφόνο της

102

agioi-anargiroi-thimaΗ κοπέλα είχε καταγγείλει βιασμό και ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της – Στη συνέχεια, όμως, είχε αποσύρει τη μήνυση

Παρελθόν κακοποιητικής συμπεριφοράς σε βάρος της 28χρονης είχε, όπως αποκαλύπτεται, ο 39χρονος πρώην σύντροφός της, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας την δολοφόνησε με μαχαίρι λίγα μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 2020 η κοπέλα που δολοφονήθηκε είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του άνδρα που έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα ασφαλιστικά μέτρα της κοπέλας συνοδεύονταν από καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό από τον δράστη του φονικού στους Αγίους Αναργύρους. Νεώτερες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι στη συνέχεια η κοπέλα είχε αποσύρει τη μήνυση.

Η εικόνα που έχει σχηματιστεί είναι ότι ο 39χρονος περίμενε σε μηχανάκι την κοπέλα έξω από το αστυνομικό τμήμα και όταν αυτή βγήκε, το βράδυ της Δευτέρας, την κυνήγησε και την πρόλαβε πριν εκείνη να καταφέρει να επιστρέψει στο ΑΤ για να προστατευθεί.

Κατά πληροφορίες, μάλιστα, το φονικό έγινε τη στιγμή που η κοπέλα μιλούσε με τηλεφωνήτρια του 100 το οποίο είχε καλέσει για να ζητήσει να τη συνοδεύσει σπίτι της περιπολικό καθώς νωρίτερα φέρεται να είχε πει «φοβάμαι» στην γυναίκα αξιωματικό υπηρεσίας στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων.