Κωσταντίνος Αγγελίδης: Είδε το γιο του ένα χρόνο μετά το ατύχημά!

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ένα χρόνο μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τα περσινά Χριστούγεννα.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, η κάμερα της εκπομπής «Μαζί Σου» επισκέφθηκε το κέντρο αποκατάστασης όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο παρουσιαστής, έχοντας φυσικά πάντα στο πλευρό του τη σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη.

«Φεύγοντας του είπε ο Αλέξανδρος, “μπαμπά μου, θέλω να μου υποσχεθείς δυο πράγματα. Να περπατήσεις και να μιλήσεις. Και έκλεισε τα μάτια του ο Κωνσταντίνος σαν να του έλεγε “θα τα καταφέρω, θα προσπαθήσω”» είπε χαρακτηριστικά η σύζυγός του ενώ αναφέρθηκε και στα τελευταία δεδομένα της υγείας του έπειτα από μια σοβαρή επέμβαση που έκανε στο κεφάλι.

«Κάναμε μια επέμβαση στο κεφάλι για το μόσχευμα. Αλλά αυτό τον πήγε πίσω με διάφορα φάρμακα που έπρεπε να πάρει, οπότε πήγε πίσω η αποκατάσταση αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Προχωράμε δυναμικά! Ακόμα δεν έχει τραφεί κανονικά, εκπαιδεύεται η κατάποση. Αισθάνομαι ότι καταλαβαίνει, αυτή την εντύπωση μου δίνει. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει, με κάποιες κινήσεις, με τα μάτια του, με τα χέρια του, σου δίνει να καταλάβεις ότι καταλαβαίνει», κατέληξε.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.