Νίκος Μουτσινάς: << Έχω αυτά που θέλω>>

 

Έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό αυτά που ονειρευόταν και δεν ησυχάζει για το μέλλον.

Στην εκπομπή νιώθεις τη μοναξιά του one man show;

«Ούτε καν. Είναι όλα τα παιδιά, είναι η Αγγελική, είναι οι Αλκατράζ, είναι ο κόσμος με τους -οποίους πλέον έχουμε γνωριστεί και έτσι υπάρχει παρέα»

Στο θέατρο τι σου λένε;

«Μου λένε όλοι αυτά τα προκαλώ που γελάω τόσο πολύ, που πλέον έχουμε πάθει . όλοι μια τρέλα με αυτή τη λέξη. Έλα, μωρέ, χαρούμενοι είναι οι άνθρωποι. Θετικά σχόλια ακούω»

Έχεις κάποιο απωθημένο τηλεοπτικά;

«Είχα απωθημένο να κάνω late nigh, το έκανα με μεγάλη επιτυχία και τώρα κάνω ένα late night το μεσημέρι»

Ως χαρακτήρας, τι είναι αυτό που σε γεμίζει και σου δίνει έμπνευση;

«Οτιδήποτε. Έχω απλοποιήσει πολύ τα πράγματα για να μπορώ να κρατάω την ενέργεια μου και τη χαρά μου πιο ψηλά. Οτιδήποτε μπορεί να μου χαρίσει χαρά και να με ανεβάσει ψυχολογικά»

‘Εχεις κάνει κάποιου είδους ψυχοθεραπεία;

«Έχω κάνει εφτά χρόνια, τώρα κάνω κάποια nlp, δηλαδή μαθήματα που με βοηθούν να έχω έναν άλλο τρόπο σκέψης, είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να λειτουργείς και να σκέφτεσαι διαφορετικά. Οπότε παίρνω χαρά από οτιδήποτε. Από έναν ωραίο καφέ, μέχρι με: το να είμαι μαζί με τα σκυλιά μου ή με την παρέα μου»

Σου λείπει κάτι από τη ζωή σου;

«Όχι, έχω αυτά που θέλω και στοχεύω σε αυτά που σκέφτομαι»

Προσφατα έκανες μια αναφορά στον μπαμπά σου την ώρα της εκπομπής

«Έχω σχέση με τον μπαμπά μου, μπορεί να μην είναι όπως ήταν η σχέση με τη μαμά μου. Άλλωστε, οι χαρακτήρες είναι διαφορετικοί. Η μαμά ήταν πιο showwoman, ο μπαμπάς μου είναι πιο σοβαρός, πιο μετρημένος, αλλά έχω πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα μου» εξήγησε στο 7μέρεςtvΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.