Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Δεν συμπαθώ καθόλου ούτε εγώ, ούτε και τα παιδιά μου τη νέα σύντροφό του

163

vatidou

«Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους» αποκάλυψε το πρώην μοντέλο

Η Εύη Βατίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο. Οι ρεπόρτερ των τηλεοπτικών εκπομπών ρώτησαν το πρώην μοντέλο για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, και μάλιστα η ίδια αποκάλυψε αν συμπαθεί ή όχι τη νέα σύντροφό του.

Όσον αφορά στους έρωτες της ζωής της η Εύη Βατίδου αποκάλυψε: «Δεν μου έχουν κάνει προξενιό. Εγώ παντρεύτηκα, έναν τον βρήκα και τον βρήκα μόνη μου από έρωτα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση που δεν θέλω να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις θεωρώ ότι οι έρωτες αρχίζουν να μην είναι πια στο πεδίο μας».

Για τον αν συγχωρεί την απιστία, ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει αν την συγχωρώ ή δεν την συγχωρώ. Άπαξ και το καταλάβεις και είναι αυτό… Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να πιάσω κάποιον που να με κάνει «τάρανδο». Δεν το ‘μαθα ποτέ και δεν με πειράζει. Δεν είναι μόνο η απιστία. Μπορεί και μετά να μην εγκρίνεις τον σύντροφο και να πιστεύεις ότι έχεις πληγωθεί από αυτή την επιλογή του άλλου».

Μιλώντας για τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια, τόνισε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους».