Σεπόλια: «Αν είχα απέναντί μου τον Μίχο θα τον είχα σκοτώσει», λέει η μητέρα της 12χρονης

272

Υποστηρίζει πως είναι αθώα και αποκαλύπτει ότι μετανιώνει που άκουσε τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ να μην πλησιάσει τον Ηλία Μίχο.

Απεργία πείνας έχει ξεκινήσει η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια μετά την απόρριψη του αιτήματός της να αποφυλακιστεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της και μέσα από τη φυλακή, όπου κρατείται κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία, υποστηρίζει πως είναι αθώα και αποκαλύπτει ότι μετανιώνει που άκουσε τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ να μην πλησιάσει τον Ηλία Μίχο.

Μάλιστα, αναφέρει πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω, θα σκότωνε τον Ηλία Μίχο εάν τον είχε μπροστά της. Έτσι, όπως είπε, θα ήταν «δίκαια και όχι άδικα μέσα στη φυλακή».

Μιλώντας στο STAR η μητέρα της 12χρονης αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία της μαστροπείας.

«Εννοείται, εννοείται, έχω οκτώ παιδιά, έχω μεγαλώσει δύο κορίτσια μεγαλύτερα από την …. (σ.σ. λέει το όνομα της κόρης της), δηλαδή θα περίμενα αν είχα τέτοιες τάσεις, θα περίμενα η …. να πάει 12 χρονών για να γίνω μαστροπός στο παιδί, δηλαδή δεν είχα άλλα κορίτσια μεγαλύτερα να το κάνω; Θα περίμενα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο παιδί, να κάνω σε αυτό; Γιατί;

Αιχμές για την έρευνα της Αστυνομίας

Μάλιστα η μητέρα της 12χρονης αφήνει αιχμές και για την έρευνα που έκανε η Αστυνομία στο μαγαζί του Μίχου.

Αναρωτιέται πώς δεν εντόπισαν εγκαίρως το κινητό και το tablet που είχε κρύψει ο Ηλίας Μίχος στο μαγαζί του, όπως αποκάλυψε το Star.

«Αυτά βρέθηκαν στη σκάλα που πήγαινε στο υπόγειο. Σε ένα σημείο, λοιπόν, που ξέρουν ότι στο υπόγειο βιαζόταν το παιδί. Πώς δεν έψαξαν εκεί και βρέθηκαν μετά, και δεν βρέθηκαν από την αστυνομία. Ενας Πακιστανός πήγε και τα έδωσε όταν έμαθε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί που καθάριζε ήταν του Μίχου» είπε η μητέρα της 12χρονης.

Καταλήγοντας στέλνει μήνυμα στην κόρη της λέγοντας «ενα μήνυμα που θέλω να στείλω στο παιδί μου είναι να μην στεναχωριέται, να μην έχει τύψεις και ενοχές για μένα καθόλου, το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό» είπε μέσα από τη φυλακή η μητέρα της 12χρονης.