Ελ. Βενιζέλος: Συνελήφθη Κογκολέζος που φέρεται να βίασε το παιδί του στο Βέλγιο

227

el_venizelos_ptiseis__1_

Μπλόκο της Ασφάλειας του Αερολιμένα σε Κογκολέζο καταζητούμενο από το Βέλγιο, ο οποίος φέρεται να βίασε το ανήλικο παιδί του. Το σκηνικό διαδραματίστηκε λίγο μετά τις 8 το βραδυ της Δευτέρας, όταν ο 41χρονος Κογκολέζος με νόμιμη άδεια παραμονής στο Βέλγιο, προσπάθησε να πετάξει για Κωνσταντινούπολη με την πτήση ΤΚ1844 της Turkish Airlines.

Όμως τα λαγωνικά της Ασφάλειας του Αερολιμένα όταν πληκτρολόγησαν τα στοιχεία του και είδαν οτι εκκρεμούσε σε βάρος του ερυθρά αγγελία για τον βιασμό του παιδιού του, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας και αυτο που απομένει είναι η διαδικασία της έκδοσης του στο Βέλγιο

. Οι πληροφορίες λένε ότι ο ίδιος ισχυρίστηκε οτι βρισκόταν στην Ελλάδα οκτώ ημέρες, θα πήγαινε Κωνσταντινούπολη για ψώνια και στη συνέχεια θα επέστρεφε στο Βέλγιο. Όμως εκτιμούν οι αστυνομικοί οτι έλεγε ψέματα και είχε έρθει πρόσφατα, φεύγοντας άρον- άρον προκειμένου μέσω Ελλάδας να την κοπανήσει στην Τουρκία για να σβήσει τα ίχνη του.

kalliakmanis
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης τονίζει στο protothema.gr πως «οι αρχές του Αεροδρομιου βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση σε συνεργασία με την Europol και την Interpol προκειμένου να συλλαμβάνουν άμεσα όσους προσπαθούν μέσω του Ελευθέριος Βενιζέλος να αφιχθούν η να αναχωρήσουν και εκκρεμούν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις η εντάλματα σύλληψης οποιασδήποτε χώρας».

Πηγή: Πρώτο Θέμα