Αλέξης Γεωργούλης: «Τα περισσότερα ψυχοσωματικά τα έχω αποκτήσει από τον έρωτα»

465

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε μια συνέντευξη και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τα ψυχοσωματικά που τον ταλαιπωρούν.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε στη δυσλεξία που ανακάλυψε ότι έχει σε νεαρή ηλικία.

«Είμαι δυσλεκτικός και είχα την ατυχία να το μάθω σε μεγάλη ηλικία. Είχα αναγραμματισμούς, να μην μπορώ καν να θυμηθώ την ορθογραφία των λέξεων. Μου έπαιρνε πολύ χρόνο να διαβάσω και να αφομοιώσω ένα κείμενο», είπε.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η διάγνωσή του με δυσλεξία τον απάλλαξε από ένα φορτίο. «Μέχρι να μάθω ότι έχω δυσλεξία, κουβαλούσα ένα ψυχολογικό φορτίο. Ζητάμε να ακουστούμε και να δημιουργήσουμε πολιτικές για να λυθεί το πρόβλημα. Το συνέδριο αυτό στο Ευρωκοινοβούλιο αφορά τη δυσλεξία στον εργασιακό χώρο», ανέφερε κι εξήγησε: «Στον χώρο υπάρχουν άνθρωποι που μπορούννα σου κάνουν δύσκολη τη ζωή στο κομμάτι της επίδοσης».

Τέλος, αναφορικά με τα ψυχοσωματικά που έχει, είπε: «Τα περισσότερα τα έχω αποκτήσει από τον έρωτα. Εκεί δεν χωράει λογική, αλλά μόνο το συναίσθημα. Έχω ψωρίαση που βγαίνει στα χέρια, στο πρόσωπο και γενικά, σε όλο το σώμα. Έχουν καιρό να εμφανιστούν, οπότε είμαι καλά».