Ινδονησία: Πύθωνας έφαγε ζωντανή μια 54χρονη γυναίκα

363

Python_Inodonesia

Μια 54χρονη γυναίκα κατέληξε ολόκληρη μέσα στο στομάχι ενός πύθωνα μήκους 6,7 μέτρων στην Ινδονησία. Το σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου καταγράφει τη στιγμή που η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε μέσα στο ζώο.

Η αστυνομία δήλωσε στο CNN Indonesia ότι ξεκίνησε έρευνα αφού το θύμα, που αναγνωρίστηκε μόνο ως Jahrah, 54 ετών, δεν επέστρεψε ποτέ από τη φυτεία στην οποία εργαζόταν.

Ο σύζυγός της έψαξε την περιοχή, αλλά βρήκε μόνο τα σανδάλια, το σακάκι, τη μαντήλα και το μαχαίρι της συζύγου του, δήλωσε στο πρακτορείο ο αρχηγός της αστυνομίας.

Επέστρεψε στην ίδια περιοχή με μια ερευνητική ομάδα την επόμενη ημέρα – πέφτοντας πάνω στο γιγαντιαίο φίδι του οποίου το στομάχι ήταν πρησμένο.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα να χρησιμοποιεί ένα κλαδί για να καρφώσει το κεφάλι του πύθωνα ενώ οι υπόλοιποι το χτυπούν στη διογκωμένη περιοχή.

Python1
Python2

Στη συνέχεια οι χωρικοί ανοίγουν την κοιλιά του πύθωνα και βλέπουν μέσα την άτυχη γυναίκα.

Κλείσιμο
Moment python that swallowed a grandmother

«Όλοι έμειναν έκπληκτοι από το θέαμα», δήλωσε ο κοινοτάρχης του χωριού.

«Αποδείχθηκε ότι η γυναίκα που ψάχναμε βρισκόταν στο στομάχι του φιδιού».

«Το φίδι πιθανότατα δάγκωσε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια την έπνιξε τυλίγοντάς την γύρω του προτού την καταπιεί», δήλωσε ο κοινοτάρχης – ο οποίος εκτίμησε ότι το μαρτύριο της γυναίκας πρέπει να διήρκησε τουλάχιστον δύο ώρες.

Στο χωριό της Ινδονησίας πύθωνες κυκλοφορούν και σκορπούν τον φόβο και από ό,τι φαίνεται και τον θάνατο. Στο παρελθόν είχε εντοπιστεί ένας πύθωνας μήκους 8,3 μέτρων. Οι ντόπιοι ανησυχούν ότι ακόμα μεγαλύτερα φίδια βρίσκονται στο δάσος.