Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Δείτε τα μηνύματα μίσους που αντάλλασσε η 38χρονη με τον αδερφό του 36χρονου

403

Στο «φως της δημοσιότητας», φέρνει το protothema, μηνύματα μίσους που αντάλλασσε η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον σύζυγό της στην Κρήτη, με τον αδερφό του θύματος.

Πρόκειται για συνομιλίες που είχε η 38χρονη με τον αδερφό του 36χρονο συζύγου της, αμέσως μετά την απόφαση που πήρε ο τελευταίος, να χωρίσουν. Ο 36χρονος, σύμφωνα με την δράστιδα, δεχόταν πιέσεις από την οικογένεια του, να δώσει τέλος στον σύντομο έγγαμο βίο του, ωστόσο δεν ήθελε να την αποχωριστεί και ήθελε να επιβάλει τους δικούς του κανόνες. Σύμφωνα πάντα με την 36χρονη, ο σύζυγος της, της είχε δώσει δυο επιλογές ή να μην αποκτήσει άλλη σχέση στο μέλλον και να συνεχίσουν να συναντιούνται στα κρυφά ή να επιστρέψει στον πρώην σύζυγο της και να συνεχίσουν να έχουν επαφές. «Δεν δεχόταν σε καμία περίπτωση να βρω άλλον άντρα και να συνεχίσω την ζωή μου», είπε στο protothema.gr.

minima_viber

 

Στα τέλη του Ιουνίου, η 38χρονη και ο αδερφός του 36χρονου είχαν ανταλλάξει μηνύματα μίσους και ήταν φανερό ότι η θυελλώδης σχέση της με τον σύζυγο της θα έπαιρνε άλλη τροπή. Όπως φαίνεται από τη συνομιλία που η ίδια η 38χρονη ζήτησε να δημοσιοποιηθεί, προκύπτει ότι εκείνη πίεζε για να υπογραφούν τα χαρτιά του διαζυγίου. Κατηγορεί τον αδερφό του 36χρονου ότι είχε σχεδιάσει μαζί με άλλα συγγενικά πρόσωπα να παντρέψουν τον σύζυγο της με άλλη γυναίκα. «Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στην γλώσσα που καταλαβαίνεις», ήταν τα τελευταία της λόγια προς τον αδερφό του συζύγου της.